Nůž na pečivo

Nůž na pečivo má zoubkovanou čepel umožňující snadné a čisté řezání křupavé kůrky a měkkého středu bez rozmačkání nebo roztrhání pečiva. Při používání nože na pečivo je důležité dbát na správnou techniku řezání, aby se minimalizovalo roztrhání pečiva. Nejlepší je pečivo držet v jedné ruce a nůž v druhé. Nůž se pak jemně zatlačuje dolů a posouvá se dopředu a dozadu, aby se pečivo řezalo rovnoměrně a bez námahy.

Nejprodávanější

 
1 290 Kč
Nůž na pečivo G10 8"
Skladem (>5 ks)
Kód: 55
 
980 Kč
Nůž na pečivo GOLD 8"
Skladem (4 ks)
Kód: 51
 
980 Kč

Řazení produktů

3 položek celkem

Výpis produktů

Na pečivo
Nůž na pečivo G10 8"
Skladem (>5 ks)
980 Kč

Damaškový nůž na pečivo o velikostí 8" palců pro snadné krájení chleba či bagety.

Kód: 55
Na pečivo
980 Kč

Damaškový nůž na pečivo o velikostí 8" palců pro snadné krájení chleba či bagety.

Kód: 51
Yu ROSEWOOD Na pečivo 01
1 290 Kč

Rosewood nůž na pečivo damaškový  8", pro snadné krájení chleba či bagety.

Kód: 257

Ovládací prvky výpisu

3 položek celkem
Česká firma
Česká firma
ferové podmínky
Doprava zdarma
Doprava zdarma
K objednávce nad 900 Kč
Odeslání do druhého dne
Odeslání do druhého dne
na jakékoliv místo
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR